Начинаещите в тази сфера все още вероятно изпитват затруднения в разбирането на коефициентите на мачове, които поставят букмейкърите. Накратко казано, ако имате коефициенти на мачове за краен изход например: за 1 – 1.50;  Х – 2.55 и 2 – 3.45, то 1(домакините да победят) е най-възможният и вероятен изход на срещата според букмейкърите. А за да изчислите колко бихте получили ако познаете даден знак, трябва да умножите съответната ставка по вашия залог. За да направите своите печеливши залози разчитайте на сигурни прогнози, каквито можете да намерите в сайта на Бетинум.

Как действат букмейкърите

Една от главните и важни задачи на коефициентите на мачове се определя най-вече от това, те да предоставят ясна представа за едно от най-важните неща – вероятността за краен резултат на съответното събитие. Яснотата и разбирането на специфичностите за вярното изчисление на десетичните коефициенти на мачове, въз основа на съответните стойности за вероятност, са първата крачка към формирането на реалната оценка според вас за възможен залог. 

Падащи и вдигащи се ставки

Залозите на футболни събития се определят до голяма степен и от така наречените ставки. Промяната на коефициентите на мачове е един доста динамичен процес.  Букмейкърите могат да ги променят по всяко едно време. Те могат да бъдат падащи или вдигащи се за съответния отбор и пряко се повлияват от много фактори. Например ако играете на живо и домакините водят с 2 гола, а срещата е към края си, ставката ще бъде падаща за това домакините да победят, като краен изход. Имайте в предвид обаче, че поставяйки своя залог на определена ставка тя вече не може да се промени.

Как да откриваме големите стойности и кога си заслужава да заложим на събитие

Футбола е доста динамична игра, а това предопределя и бързо променящите се коефициенти на мачове. Много хора залагат на примамливо високи ставки, с цел да повишат тяхната потенциална печалба, но въпросът е кога това е оправдан риск. Когато имате възможно най-сигурна информация от някой добър онлайн сайт за футболни прогнози, като например Betinum, то тогава бихте могли да се доверите на опитните типстъри, които гарантирано са се запознали с всички детайлни подробности по отношение на една среща.

Още препоръки от Betinum

За да имате висок процент на успеваемост е изключително важно:

  • Да разбирате правилно ставките. Както вече споменахме по-нагоре в текста това е много важно и е в основата на компилирането на един успешен фиш;
  • Да се доверявате на сигурни сайтове за прогнози. Със сигурност с помощта на онлайн сайтове за футболни прогнози, като Бетинум ще увеличите драстично вашите печалби;
  • Да рискувате разумно. Много важно е да рискувате разумни суми, които хипотетично можете да си позволите да загубите. На практика ако имате каса от 100лв, не бива да залагате цялата сума за един фиш.