късометражен филм
Снимка: fiveminutes.gs

„Five Minutes“ е късометражен филм за едно семейство и бягството им от зомбитата, който обаче има още една идея. Това е интерактивен филм, в който вие играете главна роля.

ВИЖ ОЩЕ: „WANDERERS“ ПОКАЗВА КАКВО БИ БИЛО, АКО КОЛОНИЗИРАМЕ СЛЪНЧЕВАТА СИСТЕМА

Не, действието не е от първо лице. По скоро вие сте този, който трябва да изпълнява действията достатъчно бързо, че да осигури успешното бягство и спасение на един баща и неговата дъщеря. В ролите ще видите Кийран Бю и Хана Чин, които са претърпяли злополука – сега бащата най-вероятно е заразен със зомби вируса и единственият начин да се разбере дали това е така е като се изчакат 5 минути, времето, необходимо да се появи първият симптом – загуба на паметта. Трябва да помогнете на бащата да си спомни своята съпруга и как тя е изглеждала последния път, когато са се видели.

Очевидно в този филм е вложен много труд, като той също така се проявява и един вид като реклама на G-Shock, серията часовници на Casio (познайте как героите си засичат петте минути). В това, разбира се, няма нищо лошо – отново ще кажа, положен е много труд и се е получил супер късометражен филм.

„Five Minutes“ не може да бъде вграждан в други страници, затова направо ви давам линк към него. Това, което искам обаче да ви кажа е, че действието включва много swipe жестове (целият филм е оптимизиран за touch screen) и е доста по-удобно за игра на таблет. Споделете мнението си в коментарите.

« FIVE MINUTES »