Android Authority, показаха най-новата изтекла снимка, свързана с дизайна на бъдещия фаблет от Samsung. Galaxy Note 6 (или Note 7, както твърдят някои източници) изглежда ще има двойно закривен екран тип Edge. Това показва снимката по-горе, предоставена на медията от известния с изтичания на смартфони Шай Мизрачи.

Дали това ще е допълнително второ устройство, или просто базовия стандартен модел ще се предлага само с извит дисплей, все още не е ясно. Ясни са обаче и размерите на смартфона – 153 x 74,5 x 7,8 милиметра. Очаква се още задният панел на смартфона също да е закривен.

Точно по време на споделяне на информацията от Android Authority, uSwitch пуснаха детайлно видео, също показващо дизайна на Samsung Galaxy Note 6. То идва благодарение на Стив Хамерстофер (@OnLeaks), който също успешно е предвиждал дизайните на предишни смартфони. Видето, което можете да гледате по-долу, потвърждава дизайна от Мизрачи.

Само няколко месеца ни делят от премиерата на Samsung Galaxy Note 6 (или 7), така че тогава ще разберем кой е бил прав и за какво. А до тогава – чакаме.

samsung-galaxy-note-6-design-leak-onleaks-uswitch