бг сайт

Smart News стартира като технологичен блог, а днес вече е една от най-четените и уважавани технологични медии в България. Преди повече от година започнахме да ви предлагаме най-актуалното от света на мобилните комуникации и социални мрежи, а днес сме дом за хиляди фенове, които ни подкрепят всеки ден.

Медията участва в най-престижната класация в България за сайтове „БГ Сайт 2013“. Smart News се бори за първото място в категория „Медии“. Точно заради това имаме нужда от вашата подкрепа. Оценяването на сайтовете ще се извъши по два начина – от потребителите и от висококвалифицирано жури. Вие можете да ни помогнете от потребителската страна като гласуване за вас и потвърдите гласа си с имейл от ТУК.

Благодарим ви предварително! Ние вярваме, че заедно ще успеем!

Сподели
Предишна страницаНовият iPod Shuffle килър на Nokia прилича на iPod Shuffle
Следваща страницаHTC отвори първия тестинг център в София
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg