Бързи и яростни

Furious 7 е най-новата част от супер екшъна „Бързи и яростни“, който със сигурност трябва да гледате на кино. Преди няколко дни написах един скромен коментар за този филм и още тогава ви споменат, че за да схванете смисъла на Furious 7 трябва да сте гледали всички части преди него.

Е, това не са малко част и не знам дали всеки би имал цял ден, който да отдели, за да ги навакса. За сметка на това пък, колегите ни от The Verge успяха да направят нещо много интересно и забавно, ако съумеете да разберете американския хумор. Видеото по-долу разкрива всички части на „Бързи и яростни“, но в рамките на 10 минути. С лек привкус на сапунка, екипът на The Verge е представил и разказал всяка една от частите по възможно най-краткия и забавен начин.

„Бързи и яростни“ крие в себе си много драма, екшън, човешки взаимоотношение и високи скорости. Не бъркайте поредицата с глупав екшън, защото не е такъв. „Бързи и яростни“ разказва за хора, които правят това, което обичат и в което са най-добри. За значението на това да имаш семейство и на какво си готов за него. Разбира се, разказано в стила на типичните американски екшън филми.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS