Високите скорости са и онлайн

Ако сте сред милионите фенове на състезанията от Формула 1, тогава знаете, че състезателния сезон за 2022 – ра започва през март с Гран При на Бахрейн и приключва през ноември с Гран При на Абу Даби.

Предполагаме и че много ви се иска да не пропуснете нито едно състезанията на сезона и мечтаете да гледате всеки един кръг на живо.

Е, не можем да ви пренесем директно на трибуните на Ф1, но можем да ви предложим кратък списък на приложения и сайтове, през които можете да гледате Формула 1 на живо.

F1TV

Това е страхотно приложение, чрез което можете да гледате всички Гран При от Ф1 с много високо качество. Състезанията се предават директно и можете да проследите всичко, което се случва на пистата.

F1TV ще ви допадне дори и да нямате голям опит с управлението на приложения от този тип, тъй като е с много удобна и лесна навигация.

Приложението може да се изтегли както от App Store, така и от Google Play.

Fubo

Fubo е мобилно приложение, която предлага широка гама от услуги като филми, телевизионни предавания и спорт на живо. На цената на разумна абонаментна такса ще получите достъп до много голямо количество съдържание.

Чрез Fubo можете да гледате не само Формула 1 на живо, но и футбол (Шампионска, Висша лига и други), NIBA, тенис, бейзбол и какво ли още не.

Приложението е предназначено за телефони под iSO и може да се изтегли от App Store.

Букмейкърски сайтове и приложения

Ако ви се иска да вдигнете адреналина си, можете да разгледате някой от водещите букмейкърски сайтове, които предлагат услугата Формула 1 на живо и да се регистрирате в някой от тях. Регистрацията ви дава достъп до всички състезания на Ф1 в реално време и само от вас зависи дали просто ще гледате обиколките на пилотите или ще заложите на любимия си отбор.

Формула 1 на живо гледайте онлайн и тук.

Sky Sports

Sky Sports е специализирано приложение, което е изцяло посветено на Ф1. То ви позволява, след като заплатите определена абонаментна такса да гледате състезанията от Формула 1 директно на мобилния си телефон.

Чрез приложението можете да наблюдавате не само обиколките, но и как върви подготовката на състезанието и т. н., и т. н.

Sky Sports приложението може да се изтегли както от App Store, така и от Google Play.

BBС Sport

За разлика от други спортни канали, BBС Sport започва да излъчва няколко дни преди състезанията коментари, интервюта, анализи и прогнози на експерти за предстоящия кръг на Формула 1.

Самите състезания пък се предават директно и се коментират от пилоти на Ф1, треньори и спортни коментатори, които са експерти в състезанията с високи скорости.

Приложението за гледане на Формула 1 на живо на BBС Sport може да бъде свалено от App Store.

formula-1Източник снимка:unsplash. com

F1

Това приложение е разработено специално за най-големите фенове на Формула 1. Тук ще намерите не само всички новини около лагерите на отборите и ще чуете и видите много интервюта на пилоти, но и ще откриете графиците на състезанията, прогнозата за времето по време на обиколките и много друга полезна информация.

Формула 1 на живо гледайте онлайн и от тук и няма да съжалявате. Защото приложението предлага и една много полезна и интересна функция: време и сезони в реално време. Това означава, че можете да виждате местата на пилотите, времената на обиколките им, позицията на всеки пилот на пистата и всичко това в реално време. Освен това, докато гледате състезанието получавате допълнителна информация от сектора за смяна на гумите, интерактивна карта, показваща скоростта на пилотите, както и професионални коментари и анализи от водещи спортни журналисти.

Приложението може да се свали както от както от App Store, така и от Google Play.

 

Сподели
Предишна страницаRocket Lab с нова неутронна ракета
Следваща страницаБъдещето на твърдите дискове
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.