През последните години се увеличава броят на българите, които теглят бързи кредити, за да отговорят на някои свои спешни финансови нужди като например разрешаване на ненадейни здравословни проблеми, поправка на внезапно повредила се техника, заем до заплата или дори такъв за финансиране на стар кредит. Предимствата на този тип моментални финансови решения като все по-предпочитаните от клиентите бързи онлайн кредити от Кеш Кредит се състоят най-вече в олекотената процедура по кандидатстване и краткият срок за усвояване на парите. Кандидатстването се извършва изцяло онлайн през сайта на фирмата – https://cashcredit.bg, в който желаещите за заем е нужно единствено да се регистрират, след което да въведат желаната сума и срок на погасяване.

Технологични иновации от Кеш Кредит

Любопитно иновативно решение на кредитната институция е възможността да се кандидатства директно чрез профил от социалните мрежи Facebook и Viber. Това е огромно улеснение за кандидатите за кредит, които имат възможността по всяко време на денонощието да разговарят с чат бот, с когото да уточняват всички детайли по своята кандидатура.

Предимства на бързите онлайн кредити на Кеш Кредит

Огромно предимство за кандидатстващите за онлайн кредит от Кеш Кредит е това, че трябва да представят единствено личната си карта, процесът е изключително лесен и няма такси за кандидатстване. Друг бонус е, че Кеш Кредит предлага най-краткия срок у нас за обработка на всяко искане за кредит – само шест минути. Това е времето, в което екипът на компанията ще провери вашите лични данни и ще вземе решение дали да бъдете одобрени за заем и каква сума ще ви бъде отпусната. Отговорът получавате чрез смс директно на вашия личен телефон. Ако сте сред щастливците, одобрени да станат клиенти на Кеш Кредит, можете да получите отпуснатата ви сума на място в един от седемдесетте офиса на фирмата или директно във вашата лична банкова сметка.

Продуктите на Кеш Кредит

Кеш Кредит предлага Кредитна линия от 200 до 4000 лева и Кеш на ден от 100 до 600 лева, които, както вече уточнихме, можете да получите на място или по банков път. Важно условие, дори и да поискате да получите отпуснатата ви сума в един от многобройните офиси на финансовата институция, е да покажете кода за усвояване, изпратен на вашия телефон. Другият вариант за усвояване на парите е да посочите вашата банкова сметка и да въведете същия код във уебсайта на финансовата институция. Това ви дава възможност за сто процента дистанционно усвояване на кредита. Нещо повече – редовните клиенти на Кеш Кредит получават възможност да кандидатстват за нова сума чрез смс, без да се налага да попълват и подписват документи наново. По този начин те ще могат да си спестят ценно време по събиране на документи, чакане на опашки и пътуване до офис на фирмата. Вместо това лоялните клиенти могат просто да се свържат с Кеш Кредит и да получат необходимата сума почти веднага.

Защо да вземете бърз кредит от Кеш Кредит?

С Кеш Кредит можете напълно да забравите за многобройните изисквания и множеството документи, които банковите институции изискват от клиентите си, а одобрението за заем става за рекордно кратък срок. Благодарение на иновативните технологични решения на компанията кандидатстването и усвояването на заем става напълно достъпно и лесно като детска игра. Ако се нуждаете от бърз кредит, но нямате време да чакате, опцията да изтеглите пари от Кеш Кредит само с няколко клика и за броени минути е винаги на ваше разположение.


Като допълнение всеки коректен потребител може да се възползва от програмата за лоялни клиенти на компанията, наречена Кеш Клуб. Тя представлява система, която дава възможност за получаване на подаръци, клубни преференции и отстъпки на всички клиенти, доказали своята коректност, прецизност и лоялност. С всеки следващ кредит и навреме погасена вноска добрите клиенти на Кеш Кредит изкачват нивата на лоялност в програмата и получават точки, които могат да разменят за примамливи подаръци.

Сподели
Предишна страницаОгромна стъпка напред във фалшивата храна
Следваща страницаОткрит е нов инструмент за редактиране на гени
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.