Ани Салич/Вера Райчева, списание "Жената днес"
Ани Салич/Вера Райчева, списание "Жената днес"
Ани Салич/Вера Райчева, списание „Жената днес“

Вчера жълтите медии гръмнаха с новината, че емблематичната водеща на новинарската емисия на телевизия БТВ Ани Салич ще се мести в държавната БНТ, съобщи агенция ПИК, позовавайки се на  „независими“ и неназовани източници. Спекулациите започват след появявата на Салич на благотворителен концерт на БНТ, проведен в събота в Софийската опера.

Това не е първият път, в който чуваме, че водещата може да напусне БТВ. Слуховете се появиха веднага след като тя беше преместена да води следобедната новинарска емисия, а авторското й предаване „Вокс попули“ беше замразено.

От БТВ отрекоха пред „24 часа“ всички слухове и потвърдиха, че Салич си остава водеща на следобедната емисия и готви ново предаване.

Няма нищо вярно и че Салич води преговори за работа с БНТ. И преди жълти издания са писали, че едно от най-популярните лица на Би Ти Ви си тръгва оттам.

Концертът, за който пишат жълтите издание, се проведе в събота. Той беше заключителното събитие на съвместна кампания на БНТ и УНИЦЕФ за по-добро детско развитие. На сцената на Националната опера и балет пяха Орлин Павлов, дует „Ритон“, Кичка Бодурова, Поли Генова, Графа, Невена Цонева.

Разбира се, все още не е ясно защо популярната водеща е премахната от водещата новинарска емисия. Предполагаме, че това се случва, за да й остане време за собственото предаване.

Би било напълно нелогично най-известната ТВ водеща в България да напусне телевизията, която я направи звезда. Нека не забравяме, че повечето телевизионни медии пазят със зъби и нокти водещите на новинарските емисии.

1 коментар

Comments are closed.