HTC създава абсолютно ново преживяване за феновете на УЕФА Шампионска лига и УЕФА Лига Европа с пускането на мобилното приложение HTC FootballFeed за Android. Като официален смартфон на Шампионска лига и Лига Европа новата апликация мигнивено информира за последните резултати, във формат с елегантен дизайн, който може лесно да бъде персонализиран за върховно потребителско изживяване.

За най-горещите футболни новини, резултати от мачове и анализ на срещите апликацията публикува информацията в момента, в който тя е пусната от УЕФА. Интерфейсът на приложението напомня на популярния начален екран BlinkFeed на HTC. Дизайнът на апликацията лесно може да се персонализира, така че потребителите винаги да бъдат информирани за отборите и мачовете, които най-силно ги вълнуват.

Проучване показва, че технологиите вече се е превърнали в ключова част от футболното изживяване, като над  83% от феновете използват и втори екран освен телевизора, докато гледат мач. Приложението HTC FootballFeed извежда до изцяло ново ниво това преживяване, като предоставя множество функции, създадени, за да стимулират разговори между феновете на стадионите, вкъщи и по целия свят:

 

  • Новинарски статии
  • Последните резултати
  • Повече информация за задаващи се мачове
  • Постоянен ъпдейт за всеки мач с акцент върху ключовите моменти
  • Задълбочен коментар
  • Лесен достъп до информация за всички състезаващи се отбори и играчи
  • Невероятни галерии със снимки
  • Ексклузивни промоции и конкурси, организирани от HTC

 

Апликацията позволява на феновете да избират за кои мачове да получават известия в календара на смартфона си, така че да не пропускат нищо. По този начин приложението се превръща в перфектния партньор за всеки фен, от търсенето на даден опонент, до проверяването на последните резултати.

Феновете също така ще имат възможността да дават своите предложения и идеи за функциите на апликацията, които ще се използват за разработването на подобрения,  ето защо приложението стартира със своята БЕТА версия. Най-добрите предложения от хора от целия свят ще бъдат оценени от потребителите на апликацията, а в последствие ще бъдат и включени в самото приложение.

„Новото футболно приложение HTC FootballFeed е разработено, за да обогати преживяването на феновете към спорта, който те обичат – независимо дали е по време на мач, преди мач или по време на дискусиите след мача. Да бъдеш в крак с футбола е много повече от проверяване на крайния резултат, затова и създадохме приложение, което обхваща всичко, което е от значение за феновете. И тъй като няма двама еднакви фена, ние създадохме лесно и още по-персонално преживяване, което ви предоставя информацията, която ви интересува, всеки път, когато имате нужда от нея.” – коментира Фил Блеър, директор на HTC за региона на Европа, Близкия Изток и Африка.

Футболното приложение HTC FootballFeed, от днес, може да бъде изтеглено напълно безплатно от Google Play, като има и възможност за български език.