Zircon 550

Genesis Zircon 550 е лека геймърска мишка, която може да работи както безжично, така и свързана чрез кабел. Устройството е оборудвано със суичове с издръжливост 20 милиона клика и сензор с висока точност. RGB осветлението допълва комплекта.

Геймърската мишка Genesis Zircon 550 разполага с перфориран панел, който улеснява въздушния поток за ръката и идва с тегло от едва 90 г, което позволява дълги часове на забавление. Ефектното RGB осветление е поставено елегантно по продължението на долната част на корпуса, под логото и скролера на мишката. Zircon 550 може да се свърже към компютър по два начина – чрез кабел и безжично в обхвата 2,4 GHz с ниска латентност. Безжичната комуникация се активира чрез наноприемник, който се разполага в самото устройство.

Точното проследяване на движението се осъществява от сензора PixArt PMW3325, чиято чувствителност може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI. Според производителя, сензорът управлява ускорение до 20 G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Отчитането е настроено на честота 1000 Hz. Мишката разполага със софтуер, който позволява промяна на функциите на всеки от седемте бутона за създаване на макроси, управление на настройките на подсветката и запазване на профили.

Genesis Zircon 550 има ергономичен перфориран корпус с гумени елементи, който улеснява здравия захват и предоставя комфорт при дълги часове на гейминг. В комплекта е включен и USB-C кабел, необходим за работа в кабелен режим и зареждане на мишката. Работата в режим на батерия позволява до 80 часа опериране с мишката в зависимост от зададените настройки и благодарение на автоматичния режим на заспиване. 

Genesis Zircon 550 ще е налична в България от началото на декември на цена от около 90 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Сподели
Предишна страницаНов алгоритъм от OpenAI
Следваща страницаПроект на Харвард ще изследва извънземни технологии
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.