зимни якета
снимка: unsplash.com

Питали ли сте се някога, какви и по колко дрехи са ви необходими, за да можете да изкарате цялата зима, без да се притеснявате, че няма какво да облечете? Нормално е, особено когато купувате дрехи без да сте сигурни как ще ги съчетаете после, когато пазарувате само на намаления или когато пазарувате от вълнение, а не сте помислили предварително. По този начин не можете да сте сигурни какво точно ви е необходимо, взимате дрехи, които ви харесват, но в последствие, не можете да ги комбинирате или носите едни и същи удобни за вас дрехи.

Зимните дрехи

За да може да изкарате около 3 месеца със зимни дрехи, то трябва да се сигурни какво и по колко носите. Ако сте фен на дамски зимни якета, заложете на няколко популярни модели, които не излизат от мода, за да можете да ги носите по-дълго време и да можете да ги съчетавате лесно с останалата част от гардероба си. Ако сте ценител на зимни дамски пуловери, тогава пазарувайте качествени такива, за да сте сигурни, че ще издържат множество пранета, че няма да се разширят или свият, след употреба и да сте сигурни, че ще запазят цвета си точно такъв, какъвто го помните.

Аксесоари и бельо

За да сте сигурни, че ще ви бъде максимално топло, освен качествени обувки трябва да сте сигурни, че имате подходящо бельо, с което да ви е топло. Под бельо се има предвид, топли чорапи, както такива за носене с ботуш, така и такива за домашни условия. Можете да се запасите с няколко термо клина, които да слагате под дънки или пък на разходка в планината, през зимата.

Аксесоарите отново имат двойно действие, те ще успяват да ви стоплят, но и ще са идеално допълнение към цялостните ви модни решения. Може да изберете ефектна шапка в комплект с шал и ръкавици или да заложите на друг аксесоар, който е важен за вас.

Комбинация с останалите дрехи в гардероба

За да не се налага да пазарувате безразборно и по много, е важно да сте сигурни какви дрехи имате в гардероба си. Ако имате достатъчно дънки, но ви е студено с тях през зимата, може да ги носите с термо клин, ако сте фен на полите, да се запасите с качествени дълги ботуши и зимен чорапогащник, който да ги направи подходящи за сезона. Опитайте се трансформирате дрехите, които така или иначе присъстват в гардероба ви, по този начин ще спестите пари и място, а когато усетите, че някоя дреха ви липсва, винаги може да се възползвате от онлайн сайт, в който да пазарувате безопасно.

Доверявайте се само на проверени доставчици и производители на дрехи, за да сте сигурни в качеството на дрехите. Внимателно четете предписанията на етикета, за да сте сигурни, че изпълнявате правилно прането, гладенето и цялостната поддръжка. Ако имате съмнения може да се допитате до химическо почистване, което е изключително подходящо за някои якета и палта. Бъдете смели в избора на дрехи и аксесоари, защото заслужавате да изглеждате и да се чувствате перфектно.