Yettel продължава до 31 март вкл. да предоставя безплатни международни разговори и роуминг между България и Украйна, които компанията осигури още в първата седмица от конфликта в помощ на засегнатите наши сънародници и техни близки. Продължаването на срока важи и за абонатите на мобилна услуга на Yettel,  намиращи се в Украйна, за които операторът осигурява и безплатен роуминг, включително кратки съобщения (SMS), мобилен интернет и разговори в роуминг.

Инициативата се предприема след оценка на продължаващата безпрецедентна ситуация, която поставя в затруднено положение потърпевшите от нея както в България, така и в Украйна.

Това е поредна стъпка от страна на телекомуникационната компания в подкрепа и съпричастност към засегнатите от конфликта, след като Yettel дари и предплатени карти с включен мобилен интернет на бежанците от Украйна, пребиваващи у нас. Те бяха предоставени безвъзмездно на украинското посолство в София, което поема разпределянето им сред хората с най-голяма нужда.

Сподели
Предишна страницаGenesis Thor 660 – безжична механична TKL клавиатура
Следваща страницаВиртуална обиколка с Google
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.