Операторът ще осигури неограничените мегабайти поетапно всяка седмица през март

Yettel, новият бранд на PPF Telecom Group, отбелязва старта на новата си идентичност със специален подарък за своите клиенти. Поетапно до края на месец март всички частни и бизнес клиенти на абонаментен план ще могат да се насладят на максимално мобилно изживяване с неограничени мегабайти в мрежата на Yettel за период от една седмица. Всяка седмица неограничените мегабайти ще бъдат предоставяни на различна група клиенти на Yettel, така че в рамките на месеца всички абонати ще имат възможност да се забавляват и насладят на мрежата на телекома.

Клиентите ще получат SMS, който ги уведомява кога могат да стартират седмицата с неограничените мегабайти. Бонусът се активира през приложението Yettel Bulgaria.

5G мрежата на Yettel официално стартира  през 2021 г., като компанията направи портфолиото си от 5G  продукти и услуги достъпни за всички потребители без допълнително заплащане. Така Yettel осигурява на клиентите си първокласно изживяване с мрежа и услуги, които им помагат да се справят с постоянно нарастващите изисквания от света на технологиите и да се възползват от тях, за да балансират важните за тях неща в живота. Мрежата на Yettel е отличена с четири поредни сертификата Best in Test от международната независима организация umlaut, определяща златния стандарт в индустрията за качество на мобилни мрежи.

 

Повече информация за всички актуални оферти и налични устройства можете да откриете на  сайта на оператора.

Сподели
Предишна страницаВместо кубчета лед
Следваща страницаЧастна космическа станция Starlab
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.