Цялостното предложение Смарт тракер – устройство и абонамент, струва 9,99 лв. на месец с 24-месечен договор от Yettel

 

От днес Yettel предлага на всички свои бъдещи и настоящи клиенти специална проследяваща услуга Смарт тракер: устройство MyKi Spot с абонаментен план с включени минути и мегабайти към него.

Проследяващото устройство може да се използва в три различни режима на работа: SOS, домашни любимци, ценни вещи. То може да се използва, за да се гарантира сигурността на местоположението на ценни вещи или за наблюдение на домашния любимец чрез проследяване на движенията му, а също и да се добави възможност за включване на двупосочни разговори с дете  или възрастен човек в случай на спешност.

Устройството е универсално, компактно и притежава IP67 сертификат за водоустойчивост. MyKi Spot използва комбинация от технологиите GPS, A-GPS, Wi-Fi и LBS, за да осигури максимална точност при определяне на местоположението.

Режимът за проследяване на вещи, MyKi Spot, е с удължен  живот на батерията, чийто капацитет е 480 mAh. Другият режим – за домашен любимец, също дава възможност за проследяване на локацията, както и помощ при дресировка, a при SOS режим потребителят  се възползва от най-често засичане на актуалното местоположение на устройството.

Възможността за входящи и изходящи обаждания прави услугата Смарт тракер с устройство MyKi Spot изключително подходяща при използване от дете или по-възрастен човек. Обаждането може да се осъществи с продължителното натискане на SOS бутона.

Мобилното приложение, с което работи GPS устройството, позволява да се настроят персонализирани безопасни зони с различна точност, множество аларми, да се въвеждат телефонни номера, да се проследява историята на движението на тракера в последните 30 дни и други допълнителни функционалности.

Решението на Yettel за проследяване на местоположението – Смарт тракер, се състои от  GPS устройството MyKi Spot в комбинация с договор за достъп до интернет и обаждания за 24 месеца на обща стойност от 9,99 лв. на месец.

Повече информация за устройството можете да откриете на https://www.yettel.bg/bg/smart-tracker.