VIVACOM стартирапродажбите на Sony Xperia™ M2 oт утре. Смартфонът на Sony предлага неустоима комбинация от висококачествени технологии на достъпна цена. OmniBalance дизайнът, който може да бъде открит в линията първокласни смартфони на Sony, ултрабързият процесор и големият 4.8“ qHD екран са съчетани така, че да предоставят блестящо цялостно изживяване при работата със смартфона.

С най-високата резолюция на камера в този клас, 8MP с Exmor RS for mobile идват и допълнения като Autoscene Recognition и HDR. Xperia™ M2 е перфектният смартфон за улавяне на всички любими моменти в безупречно качество. Използвайки експертния опит и технологии от Cyber-shot камерите на Sony, телефонът предлага и набор от иновативни приложения за видео излъчване и споделяне на живо.

Бързата работа на Xperia™ M2 е подсигурена от четириядрения 1.2 GHz процесор  Qualcomm® Snapdragon™ 400, а батерията с капацитет 2300mAh и икономичен STAMINA режим го прави идеален за дълги дни с голяма натовареност.

Sony Xperia™ M2 може да бъде закупен от магазините на VIVACOM с тарифните планове Net&Call XXL срещу 11.90 лева на месец.