X-Men

Хю Джакман като Върколака, Холи Бери в ролята на Буря, Джеймс Макавой и Майкъл Фасбендер в ролите си като Професор Х и Магнито ще са главните актьори в X-Men: Days of Future Past. Филмът се очаква в кината на 22 май тази година и докато времето си минава вече имаме цели два трейлъра на този екшън.

X-Men: Days of Future Past ще ни разкрие света на мутантите на прага на тяхното унищожение. Тези надарени, но различни същества са изправени пред своя апокалипсис, когато последната им надежда, в лицето на Върколака, не се надига. Той бива изпратен в миналото, за да предотврати едно ужасно събитие, което ще доведе до тоталното разрушение не само на мутантите, но и на хората. Там той ще се натъкне на младите Професор Х и Магнито, в зараждането на тяхната вражда.

X-Men: Days of Future Past е като продължение и обхваща историите на X-Men: The Last Stand, X-Men: First Class и The Wolverine. Дали младите герои, които ще се обединят със своите по-стари образи ще променят миналото, за да спасят своето бъдеще?