Снимка: Zack Snyder

Както знаете, израелската красавица Гал Гадот, позната ни от  „Бързи и яростни“, ще играе принцеса Даяна – Жената Чудо (Wonder Woman) – в предстоящия филм „Батман vs. Супермен: Зората на справедливостта“ (Batman v Superman: Dawn of Justice). Това беше обявено това лятото на Comic Con в Сан Диего, а също и от режисьора Зак Снайдър.

ВИЖ ОЩЕ: Мегапиксели, мегапиксели

Това, което не знаете обаче е, кой ще режисира самостоятелния филм за Wonder Woman. Ще ви изненадам и то приятно. Това ще бъде Мишел МакЛарън. Ако се чудите от къде името ви е познато – тя е режисьор на редица епизоди от сериали, като „Досиетата X“ (The X Files), „Игра на тронове“ (Game of Thrones), „В обувките на сатаната“ (Breaking Bad), „Живите мъртви“ (The Walking Dead), а дори и на „Останалите“ (The Leftovers).

Очевидно брилянтната й работа по гореспоменатите телевизионни сериали е привлякла вниманието на Warner Bros, които не искат да поемат рисковете, още повече при наличието на огромната конкуренция във филмите със супергерои от страна на Marvel. Това е добре, защото явно най-накрая ще видим един наистина хубав филм за Жената Чудо и нейните приключения. Тя не е от най-популярните супергерои на DC Comics, но вярвам че Гал Гадот ще се постарае хората да я харесат във въпросната роля, а и не можете да отречете, че на снимката с костюма, която Снайдър пусна по-рано тази година, Гадот изглежда впечатляващо!

Очакваме филма за принцесата, превърнала се в супергерой, да дебютира по кината на 23 юни 2017 година (за САЩ).