article-new_ehow_images_a06_rj_gk_compare-home-phones-800x800

 

VIVACOM пуска на пазара уникален план за домашен телефон с включени минути към всички мрежи в страната и Първа международна група. Към момента на пазара у нас не съществува пакет за фиксирана услуга, който да включва минути към мобилни мрежи и неограничени разговори с чужбина.

Новият Mega Fix надгражда най-популярния фиксиран план на телекома Super Fix без да променя цената му. Така за 13.80 лв. на месец потребителите получават 3600 минути, които освен към фиксираните номера на VIVACOM вече могат да се използват и за разговори с фиксираните мрежи на страните от цяла Европа и Русия и фиксираните и мобилни мрежи в САЩ и Канада. В допълнение абонатите получават още и 30 минути за разговори с всички останали национални мрежи у нас.

Всички минути включени в Mega Fix са без първоначална цена на свързване, което означава, че клиентите на новия план ще могат да говорят с повече от 10 милиона потребители напълно свободно цял месец без да се притесняват от нарастване на крайната си сметка.

Сподели
Предишна страницаПоръчваме такси със смартфон приложение
Следваща страницаБогомил от X Factor: Социалните мрежи са един своеобразен медиум
Боби Иванов е технологичен журналист. Работил е във в. “24 часа”, както и като редактор и автор на авторски публикации в онлайн изданието MobileNews, част от Trim Publications Ltd. Темите, които покрива включват бизнес, технологии и телекомуникации в страната и в световен мащаб. Интересите му включват Психология на комуникацията, Социология, Маркетинг и Връзки с обществеността. За контакти: Ivanoff@smartnews.bg