Ако по някаква причина новият флагман от Samsung ви се струва прекалено обикновен, или пък ви се вижда евтин, може би Truly Exquisite имат решение за вас — две златни и една платинена версии на Galaxy S8, които струват три път повече от обикновения алуминиев смартфон.

Предварителните поръчки за луксозните джаджи започнаха на сайта на Truly Exquisite. Доставките пък са насрочени за дните около 22 май и ще бъдат безплатни независимо от дестинацията. Колкото до цените, те са направо нечовешки…

Ако искате да притежавате стандартен златен Galaxy S8 (от 24-карата жълто злато), ще трябва да се разделите с 2250 британски лири. Това е най-евтиният вариант на S8 от Truly Exquisite. След него идва и този в 18-каратово розово злато, който струва 2300 лири. Най-скъпа е версията от 24-каратова платина, която е цели 2350 лири. Имайте предвид, че това са цените за Galaxy S8. Ако искате по-големия Galaxy S8+, ще трябва да се бръкнете за по 100 лири повече при всяка една версия.

Truly Exquisite обещават, че всеки Galaxy S8 / Galaxy S8+ от тях ще пристигне с подарък — луксозни аксесоари на стойност още 600 британски лири. Между тях са един Samsung Gear VR, новото безжично зарядно от корейците, дървена кутия за смартфона, 24-каратова златна power bank батерия и кожен визитник.

И това ако не е оферта!