Trit 500

Издръжлив, удобен и визуално грабващ – така полският производител на гейминг периферия Genesis описва своя най-нов модел Trit 500 RGB, който се предлага отскоро и на българския пазар на цена около 400 лв. от официалния дистрибутор PolyComp.

Trit 500 разполага с RGB LED осветление и със сигурност ще привлече погледа с външния си вид. Столът дава възможност на запалените геймъри да създадат игрална среда с наистина уникална и зрелищно ефектна атмосфера с избор от над 300 режима на подсветката и възможност за промяна на яркостта и скоростта с помощта на дистанционно управление. 

Подсветката се захранва от външна батерия, за която има специално предназначен джоб, разположен под седалката, което елиминира оплитането в кабели по време на игра. Атрактивният външен вид на креслото се допълва от стилни декоративни Carbon елементи на облегалката. 

Trit 500 RGB се отличава с голяма ергономичност и издръжливост и позволява дълги часове на игра без ефект на умора, като осигурява необходимата подкрепа за уязвимите зони. Включените лумбални подложки и възглавници за главата се грижат за долната част на гърба и облекчават напрежението във врата. Производителят акцентира специално върху използваните материали. Trit 500 е изработен от метална конструкция, тапицирана с висококачествена пяна, която не позволява деформация. Столът е завършен с устойчива на износване материя, която осигурява добра вентилация при всякакви условия, предотвратявайки усещането за „залепване“ в горещите дни.  

Trit 500 RGB разполага с подлакътници с възможност за регулиране на височината и механизъм, който позволява да се зададе с точност ъгъла на облегалката, както и с отпускаща люлееща функция. Помислено е и за прецизното регулиране на височината на седалката, а удобните вертикално регулируеми подлакътници гарантират правилния ъгъл на ръцете. Столът е оборудван с висок клас газов амортисьор и има товароносимост до 120 кг. Твърдата основа е оборудвана с 50-милиметрови найлонови колела, които осигуряват оптимална мобилност на стола и не надраскват повърхността.

Сподели
Предишна страницаПрахосмукачки роботи – съвременен домашен помощник
Следваща страницаИзкуствен интелект предсказва сблъсък на планети
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.