След като отсъства от четвъртата част на сагата „Терминатор: Спасение“ (Terminator: Salvation), а сега се снима в предстоящия „Terminator Genisys“, Арнолд Шварценегер потвърди съвсем скоро, че ще участва и в следващия филм от поредицата.

Виж още: Гафовете от сниманата площадка на Game of Thrones са доста интересни

Продължението на тазгодишния екшън, който очакваме по кината на 1-ви юли, ще започне да се снима догодина и по думите на бате Арни, той също ще вземе участие. Доколкото говорят слуховете, „Genisys“ е първият филм от нова трилогия за машините, като той „рестартира“ вселената, използвайки за това пътуване във времето (явно нещо ще се промени при връщането назад и ще се отвори нова времева линия, не знам…)

Какво да очакваме от предстоящите продукции? Екшън, екшън и пак екшън! Далеч съм от мисълта, че „Terminator Genisys“ и всеки един последвал филм за голямата мусколеста машина за убиване ще преобърне представите ни за екшън продукция (все пак няма какво да стъпи на малкия пръст на първите два Терминатор-а). Предполагам обаче, че Шварценегер и компания ще ни доставят голямо количество екшън, което да задоволи петъчната ни нужда от избухващи на голям екран неща, акомпанирани от голяма кутия пуканки. Вие какво мислите?