Tenda TX2 Pro

Tenda Technology, един от водещите производители на мрежово оборудване, обяви локална наличност на своя нов модел Wi-Fi 6 рутер за българския пазар. TX2 Pro е оборудван с 5*6dBi външни антени и високоефективен модул за подобряване на сигнала, усилващ чувствителността на предаване и приемане, за да осигури качествено покритие на целия дом за средноголеми домакинства.

TX2 Pro е гигабитов Wi-Fi 6 рутер от начално ниво, предназначен за домашни потребители със скорост до 1501Mbps (2,4GHz: 300Mbps, 5GHz: 1201Mbps), осигурявайки изживяване в безжична мрежа с по-бързо предаване и по-ниска латентност. Моделът е оборудван с високопроизводителни FEM модули и 5*6dBi външни антени с високо усилване, а ефективността на предаване на сигнала е значително подобрена от технологиите OFDMA+MU-MIMO, които отговарят на нуждите на членовете на домакинството да сърфират в интернет едновременно и без забавяне.

Свързването на повече кабелни устройства с Gigabit портове позволява на всички членове на домакинството да се насладят на високоскоростна мрежа. TX2 Pro може автоматично да превключва Wi-Fi лентата според позицията, осигурявайки най-доброто изживяване между покритие и скорост. Наличната функция за родителски контрол и ново поколение Wi-Fi стандарт за сигурност WPA3 защитават поверителността на семейната мрежа.

Tenda TX2 Pro е наличен на българския пазар на цена от около 90 лв. с ДДС и 36 месеца гаранционен период.

Сподели
Предишна страницаУчени създават нова пластмаса
Следваща страницаYettel стартира интерактивна телевизия от ново поколение
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.