Turtles

Ninja Turtles или Костенурките Нинджа е едно от най-емблематичните анимационни детски предавания, с които голяма част от нас са израснали. Леонардо, Рафаел и Микеланджело са сред героите, на които сме искали да приличаме. Да имаме супер сили и да се борим с лошите. Е, това няма как да стане, но пък вече пораснали, може да се насладим на игралния филм, който ще бъде пуснат по кината.

В свят, изпълнен с насилие и разруха, хората отново се нуждаят от някой, който да вкара нещата в ред, нуждаят се от герои. Въпросът е, че героите не се раждат, те се създават. Така започва историята на Ninja Turtles.

Най-очевидното нещо, което ще забележите в този трйлър е, че костенурките са доста масивни и мускулести. Значително по-големи и много, много по-силни от човека. Те са толкова големи, че дори Меган Фокс, която играе ролята на Ейприл О’Нийл, припада от ужас, когато вижда Микеланджело. Другото нещо, което може да ви направи впечатление е, че Шрьодер, чиято роля играе Уилям Фичнър, разказва на Ейприл, че той и баща и се опитватли да създадат герои, които в този случай се явяват именно Ninja Turtles. Това е доста значителна промяна от оригиналния вариант.

Какво ще стане в тази история, дали добрите ще подбедят и какви точно са нововъведенията във филма ще разберем на неговата премиера, която ще е през август.