Геймърска мишка подходяща за всеки тип игра, която отговаря на променящите се нужди на геймърите, играещи различни типове игри от RPG до FPS, MOBA или Battle Royale.

 

SteelSeries, световният лидер в периферията за гейминг и електронни спортове, днес представи геймърската мишка Rival 5, създадена с една цел – да предостави решение на всеки геймър, играещ игри от различни жанрове. Проектирана за по-добро представяне в игрите и създадена със стил, Rival 5 e вдъхновена от хамелеона и носи същата способност за смяна на цвета и трансформация спрямо нуждите на средата, в която се използва.

 

Носеща функционалност, стил и пасваща перфектно, Rival 5 е хамелеона на мишките и истински променя правилата.

 

  • Пасващата перфектно – Вярна на традициите в иновативния дизайн на мишки на SteelSeries, Rival 5 пасва перфектно в ръката. Създаден с универсална ергономична форма, продуктът носи превъзходен комфорт за всеки размер на ръката или тип захват и предоставя лесен достъп до интуитивните странични бутони за светкавично бързи решения във всяка игра.
  • Функционалност – Когато превключите от Fortnite към Hitman 3 и след това към Apex Legends, мишката е готова за действие. Тя съдържа 9 програмируеми бутона – всеки напълно персонализиран за най-важните клавишни комбинации на играча и 5-бутонен бърз страничен екшън панел с превключвател за бързи и ефективни игрови действия.
  • Стил – Като хамелеон, играчите могат да променят цветовата гама, за да се адаптират към специфични игри. Брилянтното PrismSync осветяване предоставя 10 зони от 16.8 милиона красиви цвята, които вдигат RGB до следващото ниво. Цветовата гама лесно може да бъде синхронизирана с други продукти на SteelSeries и дори да реагира на игрови моменти.

 

За да постигне прецизност при докосване и усещане, от което геймърите се нуждаят за бързите Battle Royale игри и още, Rival 5 е изваяна да бъде аеродинамична и лека с цел скорост и представяне, носеща часове комфортна и продължителна игра. Rival 5 тежи едва 85гр., 30% по-лека от конкуренцията в същата категория (G502). За финал, супер мрежестият микрофибърен кабел позволява бързи плъзгания и мигновенни движения, като за целта използва микрофибърна мрежа, която придава по-малко триене и лекота на усещането.

 

Където и да отидете, там ще е и мишката – в реално време и с пикселна прецизност. Съдържаща TrueMove Air сензор, Rival 5 предоставя персонализирано и истинско 1 към 1 проследяване с 18,000 CPI, 400 IPS, 40G ускорение и проследяване на наклона за елиминиране на нежелан тракинг при повдигане и рязко движение. В допълнение, следващата генерация Golden Micro IP54 превключватели са с живот от 80 милиона клика (3х по-добра трайност в сравнение с други гейминг мишки) и притежават подобрени водоустойчиви и прахоустойчиви превключватели, които предоставят безупречни кликове, предотвратяват двойни кликове и позволяват на геймърите да изпълняват невероятни изстрели.

 

Имитирайки вътрешните и външни механизми на хамелеона, които безпроблемно работят в тандем, позволявайки смяна на цвета и адаптация към околната среда, Rival 5 съдържа впечатляващ арсенал от Engine Apps в SteelSeries GG, софтуера, който прави персонализирането на 10-зонното RGB осветяване лесно и интуитивно. Също така, Discord и други GameSense апликации позволяват чат съобщения, игрови събития и още.

 

Rival 5 е в наличност в Северна Америка за $59.99 | Европа, Близкият Изток и Африка (EMEA) за €69.99 | Азиатско-тихоокеанският Регион (APAC) за $69.99 на SteelSeries.com.

 

За изображения с висока резолюция: https://steelseries.box.com/v/rival-5-mouse