Повечето слухове покрай бъдещият флагман на Samsung твърдяха, че Galaxy S8 ще пренебрегне аудио жака, както направи най-големият конкурент на компанията Apple, също и някои други Android компании, като HTC. Изглежда обаче тези твърдения ще се окажат грешни.

Както Sammobile, така и Android Police съобщиха, че Samsung в крайна сметка не възнамерява да „убие“ жака за слушалки.

Щеше да е странно корейската компания да махне аудио жака, особено след като именно той е едно голямо предимство през ябълките, които отнесоха много критики поради това тяхно решение. Освен това, ако аудио жака беше махнат от Galaxy S8, спокойно можехме да наречем Samsung лицемери, тъй като те много открито се подиграха с тази „иновация“ по време на официалната премиера на Note 7.

В рекламата по-долу, която виждате е представен новият AMOLED дисплей на Samsung. Нищо чудно в това видео да виждаме и за пръв път S8. Смартфонът от рекламата доста прилича на снимките, които вече видяхме на Galaxy S8.

Ако това наистина е S8, от самата реклама виждаме, че това устройство определено има аудио жак.

samsung-s8-jack

Но защо това да не е наистина Samsung Galaxy S8? Каква полза биха имали корейците да направят устройство за представяне на новата си AMOLED технология, което да отговаря на почти всички спекулации за бъдещия флагман?

Скоро със сигурност ще разберем още детайли за S8, особено с приближаващия Mobile World Congress през февруари.