Galaxy S5 Google Play Edition

Galaxy S5 Google Play Edition

Samsung и Google може би скоро ще предложат Google Play Edition версия на корейския флагман Galaxy S5. На страницата с Play Edition устройства за кратко беше забелязана промяна – снимка на Galaxy S5 се появи под името на Galaxy S4 със стоков потребителски интерфейс.

Тя беше свалена скоро след това, но тъй като в интернет нищо не се губи, имаме кеширани изображения. На тях можем да забележим, че Galaxy S5 има както хардуерни, така и софтуерни бутони за навигация. От мястото на което се появи изображението, не можем да преценим със сигурност, дали при представянето на Google Play Edition на Galaxy S5, Galaxy S4 вече няма да бъде на разположение. Можем само да се надяваме, Samsung да постъпи като HTC и да продължи да продава и двете устройства.

Galaxy S5 Google Play Edition

От една случайно появила се снимка, няма как да разберем кога Galaxy S5 Google Play Edition ще се появи на пазара, но става ясно, че той е планиран. Тази линия устройства е известна с това, че получава директна софтуерна поддръжка от интернет гиганта, което прави актуализациите по-лесни и редовни, а същевременно, за разлика от Nexus серията, потребителите имат на разположение топ устройствата на компаниите.

След рекордните успехи на Galaxy S5 в първите дни след пускането му на пазара, можем да очакваме, че Google Play Edition версията ще бъде посрещната също така добре от потребителите.