s5_trailer

Samsung публикуваха нов тийзър-трейлър, намекващ за предстоящия Galaxy S5. Новото видео идва броени дни преди планираното за 24 февруари събитие „Unpacked“, на което се очаква корейският гигант да обяви новия си смартфон.

Видеото не разкрива нищо конкретно, но поредицата от думи и изображения, които биват показвани, намекват за новите функционалности, които можем да очакваме. Например думите: „във форма“, „навън“, „кураж“, най-вероятно подсказват, че голяма част от софтуерните и хардуерните нововъведения ще бъдат насочени към потребители с активен начин на живот. А думата „мокър“ най-вероятно означава, че Galaxy S5 ще бъде водоустойчив. Флагманът на Samsung, най-вероятно ще има и нови трикове в камерата си, като например снимане на забавен кадър. Тази функция присъства и в текущите топ модели на компания, но от реализацията има какво да се желае, в сравнение с iPhone 5S например.

След по-малко от 4 дни, ще разберем какво наистина са подготвили от Samsung, а дотогава можем да се насладим на видеото: