Все по-голяма инерция набират слуховете около новото устройство на Samsung. Отново се заговори за 4.99’’ 1080p Super AMOLED дисплей, както и за Exynos 5450 чипсета (с quad-core Cortex-A15 процесор). Този път обаче в слуховете се споменава и 13-мегапикселова камера.

ЪПДЕЙТ: Samsung ще представи Galaxy S IV на 15 март

ЪПДЕЙТ 2: Samsung представи официално Galaxy S 4. 

Това звучи достоверно, тъй като очаквахме още Galaxy Note II да се сдобие с по-усъвършенствана техника за снимане, но Samsung бяха принудени да пуснат телефона с 8 МP камера, тъй като от Sony не успяха да произведат достатъчно сензори заради Optimus G. Но едва ли три последователни поколения Galaxy S телефони биха използвали същата техника.

4.99’’ Super AMOLED дисплей бе тема на разговор, зададена от втори корейски източник, което ни кара да мислим, че S4 наистина ще разполага с него. И след като в името му няма “Plus”, явно става въпрос за PenTile дисплей. Но това няма да бъде проблем, имайки предвид пикселовата гъстота от 441ppi.

Последният „възроден“ слух е за Exynos 5450 чипсета – четириядрената версия  на 5250,  която се помещава в Nexus 10. За съжаление това звучи малко нелогично – четири Cortex-A15 ядра на 2 GHz изглеждат вепчатляващо на фона на другите мобилни чипсети, но същевременно биха изтощили батерията за броени часове.

Надяваме се доста от тези слухове да бъдат потвърдени на CES от Samsung, но едва ли ще видим пълния блясък на Galaxy S4 преди второто тримесечие на 2013.

Източник – GsmArena

1 коментар

  1. Много яки телефони, фен съм на смартфоните, използвам интернет, от тия телефони, вършат ми страхотна работа, яки са смартфоните, най яките телефони, необходими за моите нужди.

Comments are closed.