galaxy-note-5

Слуховете и очакванията за бъдещия Samsung Galaxy Note съвсем скоро ще могат да бъдат проверени, защото се появи нова информация за представянето на устройството. Според корейска медия Galaxy Note 5 ще бъде представен официално на 13 август, а не на 12, както беше съобщено преди време от друг източник.

Събитието ще се случи в Ню Йорк, което звучи доста достоверно. Samsung е известна с мащабните си рекламни кампании и ефектни шоу програми, а Ню Йорк е град, който може да предложи такова пространство.

Причината да видим новия Note 5 през месец август е свързана донякъде и с представянето на следващия модел iPhone през септември. Samsung вероятно ще избърза и ще обяви Galaxy Note 5 преди изложението IFA в Берлин, за да може да се конкурира по-добре с устройствата на Apple.

Междувременно, неофициални източници посочиха, че в предварителния информационен пакет на американския оператор Sprint пише, че Note 5 ще поддържа microSDXC карти памет с капацитет до 128 GB. Фаблетът вероятно ще дойде със същите камери от Samsung Galaxy S6/S6 Edge и 4GB оперативна памет,  С наближаването на датите е много вероятно да разберем предварително и повече информация за Note 5 .

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS