Samsung Galaxy Note 5 вече е тук и коментарите около новия фаблет започнаха с пълна сила. Определено пораждащ смесени чувства във феновете на компанията, само за няколко часа засякох както положителни, така и отрицателни мнения по адрес на фаблета. Очевидно е, че не всеки е очарован от видяното и дори фенове на марката изразиха своето недоволство от видяното снощи.

Основно срещнах негативни коментари около дизайна, който вече следва стила на Galaxy S6. От друга страна някои потребители не са много радостни от факта, че няма да може да се сменя батерията и няма слот за microSD. Така или иначе, Galaxy Note 5 остава един от най-силните телефони за годината и със сигурност ще е достоен претендент на фона на останалите флагмани.

В табличката по-горе може да видите едни от най-интересните модели телефони, които в момента може да купите на пазара. Разбира се, тук не са всички, но като цяло съм подбрал топ представителите на най-големите имена в бранша. С леко размити представи за това какво е фаблет и обикновен флагман, тази таблица все повече започва да става еднаква по отношение на размери на телефони и за мен в един момент всички ще се превърнат във фаблети. Какво е вашето мнение по темата и смятате ли, че Galaxy Note 5 е успешен модел на корейците за 2015 година?

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS