samsung

Едва вчера ви съобщихме слуха, че има вероятност Samsung да пусне Galaxy Note 5 по-рано, за да може по-лесно да се бори с предстоящите от Apple iPhone 6S и 6S Plus. Според спекулациите това трябваше да стане в края на юли, вместо, както обичайно, през септември. Е, днес вече имаме потвърдена информация – лично Джей Кей Шин, президентът на Samsung Mobile, отрече слуховете. Това oзначawa, че премиерата на Galaxy Note 5 ще си бъде както обикновено – в началото на есента.

По този начин битката между флагмана на компанията и последните модели iPhone ще се изостри през септември, както всяка година. Какво обаче за другия слух, който се въртеше в интернет, че Galaxy S6 и S6 Edge не се продава добре. Шин отрече и това, което обаче не спира информацията, според която последните модели на компанията са достигнали до продадени 10 милиона бройки по-бавно, отколкото Galaxy S4 и Galaxy S5.

Джей Кей Шин не спомена нищо относно трети слух, касаещ възмножността да видим още един Edge модел смартфон преди премиерата на Galaxy Note 5. Това може да означава, че не го и отрича и все пак да се появи още един апарат, бил той и от не толкова висок клас.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS