Най-големият производител на смартфони Samsung Electronics ще представи наследника на Galaxy Note през октомври тази година, който ще има малко по-голям 5.5-инчов дисплей, твърди източник на NewsMK.

„Samsung ще представи Galaxy Note 2 по време на IFA 2012, потребителско електронно шоу, провеждано в Берлин, Германия, късно през август. Новият модел със сигурност ще има 5.5-инчов дисплей, но не е ясно какви характеристики ще има” твърдят запознати.

Въпреки че Galaxy Note 2 ще се появи с по-голям дисплей, размерът на телефона ще е подобен на сегашния Galaxy Note модел, който е с 5.3-инчов екран. Телефонът ще използва Jelly Bean, най-новата версия на мобилната операционна система на Google. Наследникът също така ще пристигне с четириядрен процесор, който значително ще увеличи скоростта на телефона. Друга информация не е налична, за съжаление. Нямаме търпение да видим какво са ни подготвили от Samsung. Все пак Galaxy Note все още се продава много добре, дали ако пуснат сега наследника ще е добра идея? Предстои да видим.

2 Коментари

  1. […] Досега слуховете твърдяха, че Galaxy Note II ще бъде с 5.5-инчов, сгъваем дисплей. Телефонът ще използва Jelly Bean, най-новата версия на мобилната операционна система на Google. Наследникът също така ще пристигне с четириядрен процесор, който значително ще увеличи скоростта на телефона. А освен това, очакваме и 12-мегапикселова камера. […]

Comments are closed.