galaxy s5

android 4.4.3

Samung тества Android 4.4.3 на двата варианта на Galaxy S5 (Exynos и Snapdragon), както и на Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506A). Тази информация идва от колегите от SamMobile. Android 4.4.3, с кодов номер KTU70, е в процес на интегриране със софтуера на корейската компания, а реалният ъпдейт най-вероятно ще дойде след около месец. 

Официалната премиера на Android 4.4.3 се очаква да бъде в края на този месец или началото на следващия, малко преди Google I/O. Това означава, че с изключение на Nexus устройствата флагмана на Samsung ще е един от първите, които ще получат новата версия на Android. Galaxy S4 LTE-A в момента използва Android 4.4.1 и най-вероятно ще прескочи една версия и ще получи обновление директно до 4.4.3.

Що се отнася до по-стари устройства, Samsung не са ги забравили. Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 и Galaxy Mega 6.3 ще получат обновление до Android 4.4.2, като е напълно възможно да прескочат една версия (по подобие на Galaxy S4 LTE-A) и да получат ъпдейт директно до Android 4.4.3, което от своя страна може да забави ъпдейта до юли.

android 4.4.3