Новите слушалки на Samsung осигуряват несравнимо качество на звука, разполагат с оптимизирани възможности за зареждане на батерията и са съвместими с голям набор от устройства

Samsung Galaxy Buds+ от днес се предлагат на пазара в България, за да предложат на почитателите на музиката и подкастите незабравимо аудио-изживяване. С двупосочни динамични високоговорители за мощен бас и кристално чист и балансиран звук, както и изключително дълъг живот на батерията за безгрижно удоволствие. Благодарение на контрола на силата на фоновия шум, новите слушалки са лесни за ползване и те следват навсякъде. Приложението на Buds+  вече е съвместимо с iOS, за да може да се наслаждаваш на прекрасен звук, независимо какво устройство използваш.

За незабравимо аудио изживяване

Създадени в партньорство с AKG, Buds+ разполагат с двупосочни динамични високоговорители и 3 микрофона, осигуряващи несравнимо качество. Иновативните слушалки на Samsung ти предлагат мощен бас и кристално ясен, оптимално балансиран звук. Те съчетават възможността да доловиш и най-малкия детайл и същевременно да се потопиш изцяло в атмосферата на това, което слушаш.

С функцията „Ambient sound“ можеш да регулираш фоновия шум и това доколко събеседникът ти чува съпътстващия звук на средата, в която се намираш, за да можеш изцяло да се концентрираш върху телефонния разговор. Просто включи „Ambient sound“ в апликацията за аксесоари на Galaxy и се наслади.

За по-бърз достъп до любимата ти музика

Благодарение на ексклузивното партньорство със Spotify, можеш да слушаш любимата си музика по-лесно, като съставяш и стартираш любимите си плейлисти само с докосване на слушалката. С функцията за директна връзка („Mapping frequently used app“) към най-често ползваните от теб приложения и настройки, само с едно натискане активираш Bixby, Ambient Sound, Spotify или ги управляваш.

За по-безгрижна наслада от звука

Благодарение на изключително дългия живот на батерията (11 часа от Buds+ и още 11 часа в калъфчето) можеш да се потопиш изцяло в незабравимо аудио-изживяване и да провеждаш дълги телефонни разговори с приятели и колеги, без да имаш грижа за зареждане. А в случай на необходимост, само за 3 минути можеш да добавиш заряд за 1 час, при 10 минути можеш да получиш сигурност за още 3 часа. Galaxy Buds+ също така поддържат стандартизирано безжично зареждане, за да можеш да ги заредиш когато и където ти се налага.

Съвместимост

Приложението на Buds+  вече е съвместимо с iOS, за да може да се наслаждаваш на прекрасен звук, независимо какво устройство използваш. Телевизор, таблет, лаптоп или часовник – свържи го със слушалките бързо и лесно чрез своя Samsung акаунт.

 

 

Наличност

Galaxy Buds+ се предлагат в търговските вериги и телекоми на цена от 329 лева от 14.02.2020 г. в черен, бял, а от края на февруари и в син цвят.

Повече информация за Galaxy Buds+ можеш да намериш на https://www.samsung.com/bg/wearables/galaxy-buds-plus-r175/SM-R175NZWAEUB/

Технически спецификации

Galaxy Buds+
Color Black, White, Blue
Dimension Earbuds / Case 17.5 x 19.2 x 22.5 mm / 38.8 x 70.0 x 26.5 mm
Weight Earbuds / Case 6.3g / 39.6g
Battery

 Life

Capacity (Buds/Case) 85mAh / 270mAh
Total (Music/Talk) 22Hr / 15Hr
Buds (Music/Talk) 11Hr / 7.5Hr
Case (Music/Talk) 11Hr / 7.5Hr
Chip BCM43015
Speaker 2 Way Dynamic (Woofer + Tweeter)
Amplify ambient sound Yes
Connectivity Bluetooth5
Sensor Accelerometer, IR, Hall, Touch
Wearing Detection Yes
Fast charging (Wire) 3min charging / 60min play
Wireless charging Yes
Water Resistance IPX2
Compatibility Android 5.0 / RAM 1.5↑
Audio Codec SBC, AAC, Scalable

 

Сподели
Предишна страницаНай-новата камера на Nikon предлага уникални кадри
Следваща страницаWindows 10 за двойни екрани вече е факт
Технологичен журналист от 1999 г. (nauka.offnews.bg, сп. Икономика, сп. Enterprise, в. БАНКЕРЪ, в. Computerworld и др.) и предприемач от 2007 година. Съсобственик е на уеб медиите Smartnews.bg, Avtora.com, Newbusiness.bg и Teenews.eu, както и собственик на Pixelmedia.bg, Uchi.bg, Kreativen.com, Smartage.bg, Projectmedia.bg, Stroimedia.bg, Vsichkikoncerti.com и др. Партньор е в няколко стартъп начинания и други бизнес проекти. Начинаещ автор на фантастични разкази и запален фен на Pink Floyd, Led Zeppelin, StarCraft, Half-Life, Джей Джей Ейбрамс, Уилям Гибсън, Дан Симънс, Стан Лий и Майкъл Крайтън.