galaxy s6 edge iron man limited edition

Samsung официално обяви новия супергерой в Galaxy S серията – това е S6 edge Iron Man Edition, лимитирана серия на флагмана на корейската компания. Моделът е дело на партньорството между Samsung и Marvel за филма „Avengers: Age of Ultron“ (Отмъстителите: Ерата на Ултрон“).

„Ние сме развълнувани да предложим нашия Galaxy S6 edge смартфон от световна класа, създаден специално за Iron Man фенове чрез нашата продължителна съвместна работа с Marvel. Лимитираната версия Iron Man Galaxy S6 edge олицетворява силата на емблематичния Отмъстител с извит модерен дизайн и усъвършенствани функции, които ще предоставят на феновете на Marvel върховно забавление.“, казват от Samsung.

new_Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition_KV1_640

С този модел ще получите Galaxy S6 edge в червено и златисто, безжично зарядно със специален дизайн и прозрачен калъф. Версията на смартфона е с 64GB вградена памет. Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition ще се предлага в Южна Корея от 27 май, а продажбите в Китай и Хонк Конг ще започнат от юни. За момента няма данни дали ще го видим и на други пазари.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS