От едната крайност до другата, технологията достига нови измерения

Колко харчите за лаптоп? Цената може да варира изключително много. От 500 до 10 500 лева. Ако влезете във втората половина на ценовия диапазон, тогава е почти сигурно, че знаете какво точно ще получите и вероятно ще бъдете доволни от него. Но понякога трябва да мислим различно, когато решим да похарчим толкова много пари за чисто нова платформа като Vision Pro.

Пространственият компютър на Apple, който преосмисля цялостно представите за това, как трябва да работите с виртуална реалност е на път да достигне до все повече хора. Subreddit Vision Pro естествено ни показва, как визията на Apple се приземява сред потребители, които решават да направят следващата крачката.

Чели сме много от това, което рецензентите вече са казали към момента. Някои слухове потвърждават, че е факт по-малко от очакваното зрително поле и отражения в самите лещи. Други са меко казано възхитени от продукта.

Лично мнение

Трудно е да устоим на изкушението да пропуснем коментарите днес, защото част от тях водят до ключови прозрения, като това, че не се възпроизвежда 3D порно. Сами ще прецените, доколко важна информация е това за вас. Не можем да отречем и полезните забележки. Замъглени ефекти или недостатъчно осветление в дома, може би всеки потребител трябва да тества версията сам за себе си.

Subreddit на Vision Pro наистина има всичко. Дори бивш служител на Apple потвърждава, че това е най-великата технология, която някога е срещал в живота си. Друг потребител сподели, че ако извика, докато е в поглъщащия режим на планина, който предлагат очилата, се чува реалистично ехо. Запалени VR ентусиасти споделят, че недоволните го преглеждат погрешно.

Ползата от съвременните технологии

Разгорещено се дискутира за това, кой ще бъде най-важният показател, по който ще се преценява дали си струва Vision Pro. Както всяко ново нещо и това ще намери своите върли врагове, както и заклети последователи. Оставяме на вас да прецените дали ще се разхождате тук на Земята или ще усетите повече от реалистично, какво е да стъпиш на Луната.

Сподели
Предишна страницаNeuralink имплантира мозъчна технология в човек за първи път
Следваща страницаЕволюция на гените
Технологичен журналист от 2012 г. със сериозен опит в отразяването на новини за софтуер, мобилни технологии, мобилни приложения. Има в активите си стотици статии по теми като 3G, 4G, 5G, приложенията за iPhone, Android и други популярни платформи, както и множество други сфери.