Пухкавите приятели вече никога няма да се чувстват сами, благодарение на VARRAM

Компанията е създател на Pet Fitness Robot. Той е проектиран специално да поддържа и развива умствената и физическа активност на кучета и котки.

VARRAM е глобален новатор в производството на роботика и напреднали концепции в областта на обгрижването на домашни любимци.

Преди няколко дни официално беше представен Pet Fitness Robot на VARRAM. С присъствието  на този сладък, нов бот към домакинството, собствениците на домашни любимци никога повече няма да се притесняват за това, че кучето или котката им са тъжни, самотни, отегчени или притеснени.

Мини роботчето е задвижвано с помощта на изкуствен интелект. То е създадено, за да предоставя на домашните любимци активността, ангажираността и вниманието, от което се нуждаят, в моментите когато собственикът им не е вкъщи.

С безплатното приложение VARRAM, достъпно на iOS и Android, собствениците на домашни любимци могат да създават предварително дефинирани графици.

  • Кога и къде роботът ще си играе с домашните любимци;
  • Как да ангажира тяхното внимание с импровизирани сесии за игра;
  • Чрез приложенията е лесно да следите ежедневната дейност на косматите си приятелите.

Учените са установили, че почти половината от домашните кучета страдат от раздразнителна тревога, когато собственикът им напусне за по-дълъг период от време. Тези чувства често водят до прекомерно лаене и разрушително поведение, което е трудно поносимо както за собствениците, така и за съседите.

Роботизиран другар за игра

Ежедневно Pet Fitness Robot насърчава здравословната дейност и намалява стреса, който животните често изпитват, когато са оставени сами.

Неговият сладък и елегантен дизайн е издръжлив и лесен за почистване, изграден от най-здравия поликарбонатен материал. Той би издържал и по-грубо отношение от страна на пухкавите партньори. Всеки VARRAM робот се предлага с едногодишна гаранция по отношение на повреди. За неудовлетворените има 30-дневен гратисен период за връщане на парите.

VARRAM Pet Fitness Robot вече е на разположение, с безплатна доставка, на сайта на компанията и на Amazon. Безплатното придружаващо приложение може да се изтегли в Google Play и в магазина за приложения на Apple.

Относно компанията VARRAM

Тя може да се похвали с дългогодишни разработки и производство на роботизирани технологии. Те са предназначени изцяло в помощ на сладките домашни приятели и техните собственици, които се чувстват отговорни и виновни за моментите им в самота. Иновативните приспособления осигуряват така необходимите упражнения за здравословен живот. Те са разработени с помощта на ветеринарни лекари и дресьори, така че да стимулират тялото и ума на пухкавия член на семейството ви.