Какво би станало, ако извънземните, с които човечеството се опита да комуникира, ни разберат погрешно? Какво, ако посланието, което им изпратим съдържа кадри от стари видео игри, защото опитваме да им покажем как сме израснали като общество? Има вариант да ни разберат грешно и филмът “Pixels” показва точно това.

Виж още: Ревю на Appe iPad Air 2

На 24 юли тази година (за САЩ) ще станем свиделети на премиерата на новия филм на номинирания за Оскар режисьор на “Хари Потър” Крис Кълъмбъс. Да, точно той ще режисира новата лента за поредната борба на човечеството с извънземни. Тази продукция изглежда като детето на “Денят на независимостта” (Independence Day) и “Разбивачът Ралф” (Wreck-It Ralph). В “Pixels” ще видим Адам Сандлър, Питър Динклидж (“Game of Thrones”), Мишел Монаган (“Истински детектив” и “Първичен код”) и Кевин Джейм (“Пол Бларт: Ченгето на мола” и “Царят на квартала”) като президентът на САЩ.

Както казах, премиерата за САЩ е на 24 юли. За България още няма никаква информация, но аз лично чакам с нетърпение. Този тип филми не подхожда на Крис Кълъмбъс, но пък не пречи да видим как се е справил. Току-виж от “Pixels” излязло една добра комедия, която да видим тази година. Вижте трейлъра и преценете сами: