Pixar Inside Out 2015

„Inside Out“ е новата анимация на Pixar Animation Studios и Walt Disney, която ще ни покаже човешките взаимоотношения от една различна гледна точка – тази на нашите емоции.

ВИЖ ОЩЕ: РИДЛИ СКОТ: ХАРИСЪН ФОРД ОБОЖАВА СЦЕНАРИЯ ЗА „BLADE RUNNER 2“

През юли 2015 година ще гледаме филмът „Inside Out“, за който вече има един доста интересен трейлър. Като цяло, това което можем да очакваме е нещо сходно със „Срещи с Дейв“ (Meet Dave), само че поне се надявам да е доста по-добро. Е, разбира се, като казвам „нещо сходно“, нямам предвид същото. Във филма с Еди Мърфи виждаме как група извънземни управляват кораб, приличащ на човек-робот. Тук обаче, капитанът и неговите подчинени са просто емоциите в нашата глава.

Гледайки трейлъра си мисля, че Pixar отново са се справили доста добре. Отгоре на всичко, режисьор на анимационната продукция е Пийт Доктър, който режисира също и „В небето“ (Up, за който спечели Оскар), и „Таласъми ООД“ (Monsters, Inc.) Ясно е, че очакваме нещо наистина добро. В ролята на майката ще чуете гласа на очарователната Даян Лейн („Човек от стомана“, „Изневяра“ и „Перфектната буря“). Какво още? Ами, надявам се много добре прекарано време с много смях в киносалона, какво повече?

Вижте трейлъра и преценете сами: