Pebble-Time-Round (1)

Pebble представи Pebble Time Round. Това е първият кръгъл умен часовник на компанията, който също така е най-тънкият (7.5 мм) и лек (28 грама) модел в сравнение с всички предлагани в тази категория конкуренти.

Устройството е с 1.25-инчов e-ink дисплей, който ще спести от живота на батерията. Pebble Time Round поддържа и бързо зареждане, като производителят твърди, че за 15 минути в контакта часовникът ще издържи цял ден работа.

Pebble е променила и потребителския интерфейс в новия модел, така че менюто и иконите за приложенията да съвпадат с кръглата форма на екрана. Компанията също така ще пусне и SDK за разработчиците, за да могат да адаптират приложенията си.

Pebble-Time-Round

Pebble Time Round може да работи както с Android смартфони, така и с iPhone, както беше и при предходните модели на компанията. Часовникът ще се предлага с два размера на каишките – едните са 22 мм, а другите 14 мм.

Предварителните поръчки на Pebble Time Round започнаха в САЩ, а доставките ще стартират в началото на ноември. Цената на часовника е 249 долара.

Pebble-Time-Round (3) Pebble-Time-Round (2)

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS