Oppo R7 Plus 1

През последните дни най-коментираната тема е Note 5 и безспорно има защо. Samsung направиха няколко промени, които не се харесаха много и това размъти водите. И докато корейският гигант е на фокус, Oppo ни показа нещо интересно в очите на Oppo R7 Plus. Телефон, който може би ще предизвика у вас интерес, след като разберете, че той притежава точно това, което Note 5 няма, а именно голяма батерия и слот за microSD карта.

Тук може би батерията е по-интересното, защото тя е 4,100mAh. Разбира се, ако оптимизацията на телефона не е добра, тези цифри няма да имат голямо значение при ползването му, но нека да разгледаме характеристиките малко по-детайлно.

Първо имаме 6-инчов дисплей, което е нещо голямо и хаби доста енегрия, но тук той е Full HD, което е добре. Ако беше QHD щеше да смаже батерията много по-бързо. Освен това имаме Qualcomm’s Snapdragon 615, което определено не е най-мощното предложение на пазара. Това значи, че и под капака няма да има кой знае какъв звяр.

Oppo R7 Plus specs

 

От една страна лошо, от друга хубаво, но и в двата случая Oppo R7 Plus няма да е за тези, които търсят мощта, а за тези, които искат телефонът им да издържа много повече. Може би най-подходящ за бизнес потребителите, той ще даде до 2 часа време за разговори само с 5 минути зареждане, което е страхотно. За съжаление батерията не може да се маха, но при тези размери едва ли ще ви трябва втора.

Това не е всичко. Oppo R7 Plus предлага и стилен дизайн. Изработен е от метал, а Super AMOLED дисплеят е с лека извивка в крайщата. Нещо, което не се среща все ден е възможността от един слот да комбинирате 2 SIM карти или 1 SIM карта + 1 microSD. Телефонът има и подобрения по интерфейса и камерата, но истинските предимства са именно в батерията, слота за допълнителна памет до 128GB и бързото зареждане.

Oppo R7 Plus струва около 470 долара и на този етап може да се купи само от тук.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS