Oppo N3След сериозна и загадъчна кампания, китайският производител Oppo изплю камъчето. Е, поне част от него. Тийзърът, който споделиха от Oppo, намеква за умопомрачителен наследник на миналогодишния хит Oppo N1, а именно Oppo N3. Снабден с 5.9-инчов екран, фаблетът обещава да конкурира всички топ смартфони в класа. Като говорим за класа, тук е моментът да споделим, че очакванията за Oppoe N3 са да е един от най мощните телефони излизали някога.

Убийственият дизайн включва и познатата въртелива камера, която играе ролята едновременно на предна и задна. Изтеклите в GSMArena снимки ни показват един елегантен и иновативен дизайн, който може да се конкурира с HTC и Apple по всички параметри. На снимките се вижда, че въртящата се камера на Oppoe N3 ще е снабдена с двойна LED светкавица, която както и в други модели ще служи за направата на по-добри снимки.

Още няма потвърдени параметри, но се надяваме това да се случи съвсем скоро. След премиерата на Apple iPhone 6 и iPhone 6 Plus, картинката на пазара за смарт устройства е ясна и лесна за прогнозиране, което прави решението на Oppo и пускането на техния телефон през октомври напълно логично.

Oppo N3

Помните ли времената, когато казвайки, че нещо е китайско, автоматично значеше, че е некачествено? Определено вече не живеем в тези времена!

Сподели
Предишна страницаWindows Phone ще бъде ребрандиран на семплото Windows
Следваща страницаApple продаде рекордните четири милиона iPhone 6 и 6 Plus за 24 часа
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.