Online Business Conference 2019

На 14.04.2019 в зала 3 на НДК ще се проведе Онлайн бизнес конференция 2019!

До момента онлайн средите не са ставали свидетели на толкова мащабно събитие. Организаторите очакват пълна зала и 1200 посетители.

Кой стои зад организацията на събитието?

Ник Чакъров, Велизар Величков и Богомил Стоев. Те ще бъдат и трима от общо седемте лектора, които ще представят своя бизнес опит. Всички те са експерти в онлайн бизнеса и търговията в eBay, Amazon и собствени онлайн магазини с десетки хиляди продажби зад гърба си.
Към момента имат два тясно специализирани онлайн курса. Един за eBay (eBay.NickChakarov.com) и един за Онлайн магазини (First1k.eu). За миналата година те са посетени от общо 400 студента от двата курса.

Всички лектори на събитието:

Ник Чакъров – Лектор с огромен опит от над 40 000 продажби в eBay, Amazon и онлайн магазини. Автор на най-четената e-книга за изграждане на онлайн бизнес „Изгради Онлайн Бизнес от Нулата„. Гост автор в книгата „Мисия Онлайн Бизнес“. Занимава се с консултация на частни лица да стартират продажби в чужбина, а на бизнеса, да разшири пазарите си с Европа, чрез силата на marketplace бизнеса.
Богомил Стоев – има много сериозен опит със собствени магазини в САЩ. Лесно пренася опита си в България, тъй като тук трендовете идват по-късно и конкуренцията е по-слаба. Автор в книгата „Мисия Онлайн Бизнес“ за стартиране на онлайн магазин в България.
Велизар Величков – развива собствени онлайн магазини в България като продава козметични продукти под собствена марка. Блогър, влогър и инвеститор. Автор в книгата „Мисия Онлайн Бизнес“ за стартиране на онлайн магазин в България. Книгата направи 1500 продажби за няколко седмици.
Мартин Попов – създава и развива дигитална агенция, която се изкачва до една от най-добрите само за няколко години. Имат клиенти като Hyundai, Volkswagen, верига магазини HIT, веригата Decathlon, Tesy и други големи брандове.

Туньо Зафер – изпълнителен директор на pCloud. Компания за cloud съхранение на данни с основен пазар в чужбина. Над 7 милиона потребители ползват pCloud.

Стойне Василев – Финансов експерт, който изгражда една от най-ангажираните аудитории в България. Неговите статии се четат средно по 123 000 пъти месечно.
Aestatic By Science – Никола Томов и Станислав Чакъров.
С аудитория от над 31 000 души тяхните видеа се гледат между 5 и 10 000 пъти месечно. Какво означава това? Те са просто едни фитнес инструктори?
Макар да е първото нещо, което вероятно ще ти мине през главата, опитът им е изключително ценен.

Аудитория:

Най-голямата аудитория на събитието е на възраст между 25 и 34 години. Втората по-големина е 18-24, а третата 35-44. По-голямата част от хората са в началото на своят онлайн бизнес. Друга част вече се развиват добре. Имаме студенти с печалби от 10 000 до 30 000 лева.
Интересуват се как да продват онлайн, как да увеличат печалбите си и как да продават в чужбина от тук.
Както по-горе споменахме, конференцията очаква 1200 души.

Побързай и запази своето място за най-голямото бизнес събитие на 2019-та:

Поръчай своя билет на сайта https://obc2019.eu/

 

 

Сподели
Предишна страницаВодородно гориво от въздух
Следваща страницаДо 2021 г.: Apple обединява приложенията за iPhone, iPad и Mac
Теодор Захариев е професионалист в SEO от 2010г. и е добре познат SEO експерт в България. Ръководи успешно SEO отдела на Kipo.bg – уеб агенция с богат опит в разработката на уеб проекти, SEO и цялостната корпоративна идентичност на редица известни брандове. Поддържа собствен SEO блог – SeoTeo.info, в който можете да обогатите знанията си за SEO.