OnePlus One

oneplus-two-fingerprint-scanner-twitter

От OnePlus продължават бавно и постепенно да разкриват функционалностите и спецификациите на своя нов флагман OnePlus Two. И днес е един от тези дни – директно от компанията идват новини за това, че смартфонът ще има и скенер за пръстови отпечатъци. Това обаче не е единственото, което OnePlus ни казват. Според тях, скенерът на втория модел „flagship killer“ ще бъде по-бърз от Touch ID на Apple.

Това е смело твърдение, при все че скенерът на iPhone е доста бърз и сигурен. За да разберем обаче държат ли си на думата от разработчиците, ще трябва да почакаме още малко до виртуалната премиера на устройството. До тогава можем само да прочетем част от информацията, която OnePlus ни дават, а именно:

„На OnePlus Two едно бързо поставяне на пръста върху скенера и ще се намерите на homescreen-а. С възможността да запазвате до пет профила за отключване с пръст, всичко това е бързо, безопасно и сигурно. Смартфонът ви е най-персоналното ваше устройство; сигурността му трябва също да е персонална.“

Както виждате, от OnePlus са сериозно амбицирани да ни покажат нещо наистина добро. Остава да видим дали ще бъде така. Колкото до скенера за пръстови отпечатъци, Google обявиха че в Android M ще има вградена функция за това, която да позволи на разработчиците по-лесно да го внедряват в смартфоните си. Все хубави новини.

 

НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОТ SMART NEWS