Е, официално е! Снощи се състоя премиерата на най-новия убиец на флагмани в лицето на OnePlus 3. Смартфонът има чудесни характеристики, които могат да застанат наравно с тези при водещите марки на пазара, една разлика – цената. Освен това, OnePlus 3 носи няколко много съществени разлики между себе си и предшественика си OnePlus 2.

На първо място – OnePlus 3 притежава най-новия процесор от висок клас Qualcomm Snapdragon 820. Оперативната памет е цели 6GB, а вътрешната такава – 64GB. С него ще имате на разположение 16-мегапикселова камера с оптична стабилизация, скенер за пръстови отпечатъци и батерия с капацитет 3000 mAh. Още – поддръжка на 2 SIM карти, 5.5-инчов AMOLED дисплей с Full HD (1080 х 1920) резолюция и USB Type-C порт.

Съществената разлика, за която споменахме по-горе, всъщност е в това, че най-накрая OnePlus ще донесат на феновете си технологията за бързо зареждане, с която обещават до 60% зареждане за само 30 минути. Dash Charge позволява и да играете игри докато използвате бързото зареждане. Още нещо – NFC портът се завръща, след като отсъстваще от OnePlus 2, а може би най-същественото е, че OnePlus 3 е с изцяло алуминиев дизайн. Това го слага наравно с водещите флагмани на пазара.

С всички тези благинки, OnePlus 3 може да бъде ваш на скромната цена от 399 долара, което е в пъти по-малко от цените на смартфони като Samsung Galaxy S7 Edge, HTC 10 и други. Ясно е, че OnePlus отново се опитват да „убият“ модерните флагмани. Въпросът е, дали ще успеят?

oneplus-3-official-photo-4

oneplus-3-official-photo-2

oneplus-3-official-photo-3

oneplus-3-official-photo-5