Ако не сте се замисляли, ще ви споделим — порно индустрията е тази, която за първи път използва новите технологии, след като те се появят и това движи развойната дейност. От виртуалната реалност, до т.нар. теледилдоника [teledildonics; бел. превод] — използването на отдалечена връзка за контрол на секс играчки. Следващата стъпка, логично, са порно холограмите.

Точно така, такива идват и то съвсем скоро. Ще ни ги донесат от известното студио и сайт CamSoda. Те наричат новата услуга Holo-Cam и с нея потребителите ще могат да гледат т.нар. cam girls, или момичета с уеб камери, като холограми. Единственото, което ще ви трябва в случая, е смартфон или таблет, както и една холограмна призма. Такива могат да бъдат закупени навсякъде из интернет и то за не много пари.

camsoda-holo-cam-hologram-porn

Разбира се, всички тези специални шоута ще са платени, но през първия месец CamSoda ще имат и ежеседмични безплатни стриймове. Holo-Cam ще може да показва публични видеа, а потребителите ще могат да изискват и частни прожекции. Всички възможности на Holo-Cam пък ще бъдат представени на конференцията AVN Adult Entertainment Expo в Лас Вегас в между 18 и 21 януари.

Няма да питаме дали идеята ви харесва и дали бихте пробвали нещо подобно. Запазете информацията за себе си.