бебешки колички

Ако сте решили да разширявате бизнеса си, първият въпрос е на каква стока да заложите, за да имате шанс за успех. Бебешките колички могат да са търсеното ново поле за развитие на търговската ви дейност, защото са артикул, който има относително постоянен интерес от страна на потребителите към тях.

За да успеете на пазара обаче трябва да откриете производител, който предлага висококачествени и атрактивни продукти на конкурентни цени. Швейцарската марка ZIZITO няма да ви подведе в това отношение, защото предлаганите швейцарски бебешки колички на едро отговарят на всички международни стандарти за качество.

Отлична възможност за бизнес с бебешки колички

Детските колички са стоки, които винаги са актуални на пазара и количеството на продажбите им не зависи от сезона, защото бебета се раждат през всеки месец от годината. Затова бизнесът с тях има всички шансове да е успешен. За да направите добър избор, първо внимателно проучете сайта на търговеца, с който сте решили да установите контакт. ZIZITO предоставя специални условия за работа на партньорите си, които могат да са магазини, складове и търговци на дребно.

„ZIZITO SA“ е компания със седалище в град Фрибур в Конфедерация Швейцария . Мисията на екипа на компанията е да предлагат на пазара качествени бебешки и детски продукти на достъпни за потребителите цени. Официален дистрибутор на количките на ZIZITO – Switzerland за България е „ЗИЗИТО БГ“.

Предлаганите продукти са сертифицирани за употреба и продажба. Заявените стоки се доставят своевременно директно до вашия търговски обект. Ако станете част от семейството на ZIZITO, винаги ще получавате най-качествените продукти с експресна доставка. От сайта за дистрибуция и търговия на едро на ZIZITO можете да се информирате за асортимента и условията за доставка. Там са публикувани Общи условия за продажба и доставка на стоки в България, а също и възможностите за консигнация.

За да установите бизнес контакт, няма нужда да губите време и да се срещате лично с представител на доставчика. Можете да попълните форма за запитване на сайта или да се свържете по телефона за повече информация.

С какво се отличават швейцарските колички?

Бебешките колички на ZIZITO са с гарантирано качество, което осигурява удобство и сигурност за децата и спокойствие за родителите. Всеки артикул има сертификат за безопасност – SGS Швейцария. Продуктите са проектирани и произведени съгласно швейцарските стандарти за качество, като отговарят и на най-високите международни стандарти.

Предлага се разнообразие от модели, дизайни и цветове. Има всесезонни колички, летни или за сезони пролет/лято. Има едноцветни, двуцветни и многоцветни колички, като много от нюансите са унисекс и са подходящи за момченца и момиченца.

В каталога на марката са указани всички важни технически характеристики на изделието: размер в разгънато положение и в сгънато положение; размер на кош и седалка за кола, а също и размерите на предните и задните колела. Посочен е типът сгъване, което се извършва много лесно, а след това количките стават компактни за съхранение. Повечето имат регулиращи се дръжки. Някои модели имат опция обръщане на седалката. Много практични са комбинираните колички 3 в 1 и 2 в 1.

Структурата на количките предвижда заключване на колелата, спирачна система, амортисьори, а повечето модели имат за удобство голям багажник. Материалите, от които са изработени детските колички са леки и безопасни за здравето, а за по-лесно почистване подплатите могат да се свалят.

Сигурността на бебето е гарантирана от предпазен борд и обезопасителни колани с 5-точково заключване. Има опции за регулиране на седалката, опората за гръбчето и стойката за крачетата. За проветрение служат мрежести визьори. Някои колички разполагат с покривало за крачетата на детето и комарник.

За деца от 18 до 24 месеца, на които им е омръзнало да се возят в количка с четири колела, се предлагат триколки. Интересното превозно средство има дръжки, с които родителите могат да контролират движението. Триколките разполагат със спирачки и сенник, а малчуганите могат да се забавляват докато ги „карат“ с тромба с клаксон.

количка с клаксон