note-4-s-pen-rekl

„Превръщането на един обикновен ден в нещо невероятно вече стана по-лесно“ – поне така смята Samsung и иска да убеди всички ни в това, като разбира се за целта ще ни е нужен поне един продукт на корейската компания. И то не кой да е, а Galaxy Note 4 – актуалният й флагман, на когото, логично, са посветени почти всичките й маркетингови усилия в момента.

Виж още: Nexus 6 срещу Galaxy Note 4

Уменията на Samsung в областта на рекламата никога не са подлежали на съмнение – независимо какъв подход използват специалистите, ангажирани с тази дейност в компанията, в повечето случаи успяват да впечатлят. В двата най-нови видео спота, промотиращи Note 4, фокусът е върху новия S Pen – най-добрата писалка, създавана от Samsung досега, която не само предлага още по-голямо удобство при ползване, но и прави възможно създаването на истински произведения на изкуството.

Такива, които наистина могат да направят всеки ден необикновен – и за да не звучи голословно, от Samsung залагат на истински творци, които показват как работят с Note 4 и S Pen. Илюстраторите Janine Rewell от Финландия и британецът Jon Burgerman са главните герои в рекламите. Кажете „добре дошли“ на няколко неочаквани мига красота в днешния ден!