lumia
lumia
Image Credit: @evleaks

Скоро може да видим две нови устройства от Nokia – Lumia 630 и Lumia 930. В началото на следващия месец Microsoft ще проведе своята конференция BUILD 2014, където се очаква да бъде представена първата голяма актуализация на мобилната им операционна система, а именно Windows Phone 8.1, като по всичко изглежда, че тогава ще бъдат представени и новите смартфони.

Според слуховете Nokia Lumia 630 ще бъде с 4.5-инчов дисплей с резолюция от  854 x 400 пиксела и Windows Phone 8.1 OS. Смята се, че към спецификациите на устройството още влизат четириядрен процесор Snapdragon 400, 1GB оперативна памет и поддръжка на две SIM карти.

Nokia Lumia 930 ще бъде с 5-инчов дисплей с full HD резолюция от 1920 x 1080 пиксела. Предполагаме, че повече информация за новите смартфони на Nokia ще имаме ще имаме следващия месец, когато ще бъде проведена и конфренецията BUILD 2014.

Сподели
Предишна страницаРевю на Monster Purity Pro
Следваща страницаБарак Обама може да замени BlackBerry за Android
Владислава Колчева е активен блогър и редактор в Smart News. Работила е като журналист във в. "Стандарт", като преди е заемала същата длъжност в "24 часа". Покрива теми от света на технологиите, социалните медии и комуникациите, а интересите й включват психология, маркетинг и реклама.