Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom
Samsung Galaxy S4 Zoom

Здравейте, камерафон маниаци! Днес ви представям снимките, които направих с камерата на Galaxy S4 Zoom. Той оглави списъка ми на камерафони, които могат да заснемат красотата на нощта (преди да се запозная с Galaxy K Zoom, разбира се)!

Не ви ли се е случвало да сте на екскурзия, да се разхождате из прекрасен град с вашата половинка, преминавайки през красиви места, които са осветени с малки улични лампи и отраженията на прозорците на околните сгради, и да не можете да заснемете тази прелест? Не знам за вас, но аз определено съм страдал в такива моменти. Не всеки от нас се интересува от качествени фотоапарати, но почти всеки разполага със смартфон, който ползва за снимки.  Аз съм точно такъв тип! Обичам да нося едно устройство, което да ме свързва с интернет, да организира ежедневието и бизнеса ми и разбира се – да снима достатъчно добре във всеки един момент. Наскоро ви представих статия, в която показвам възможностите на S4 Zoom през деня – материал, който подготвих по време на разходка в стария Пловдив. За този тест се отклоних в посока Хисаря, в подножието на величествената Стара планина. Признавам си, че често ходя там, затова и реших да ви покажа няколко качествени снимки, заснети вечерно време, благодарение на които оценявам камерата на този камерафон с „отличен“.

Ползвайки няколко опции от предварително зададените, а именно Нощен режим, HDR и Автоматичен, заснех тези снимки, които показвам необработени:

Може да видите снимките в пълен размер ТУК!

Както виждате, не смятам, че прекалявам. Оптичната стабилизация и великолепният сензор си вършат работата перфектно. С опцията да поставите телефона на статив пък ще можете да се възползвате на максимум от Zoom.

Силата на този апарат е именно камерата и за жалост Samsung са пренебрегнали дизайн и удобство за сметка на нея. Ако мислите, че снимките са по-важни за вас от това да имате малък, лек и удобен телефон за ежедневна употреба, то Samsung Galaxy S4 Zoom е перфектният избор. Имайте предвид, че Samsung представиха своя тазгодишен наследник на Zoom, който носи символичното име Galaxy K Zoom.

“K Zoom” ще пакетира още по-добра камера с 20 мегапикселов сензор, който ще се погрижи в комбинация с тези 10 пъти приближаване да задоволи нуждите ни в една още по-компактна опаковка. За да съм напълно откровен, искам да си призная, че в края на почивката си в Хисаря получих Galaxy K Zoom и сега се отправям към морето, където ще направя много тестове и, разбира се, ревю. За тези, които не биха отделили тези 1000+ лева, които ще изискат родните магазини, S4 Zoom остава на разположение, и то най-вероятно с намалена цена.

Аз съм Олег Петров, очаквайте още статии, свързани с камерафоните, които тестваме, като следващата ще е за наследника на S4 Zoom. Be Smart!

Сподели
Предишна страницаBlackBerry не е виновна за всичките си проблеми
Следваща страницаЗвездата на смъртта vs. Enterprise
Мисията ни е да предоставяме качествена и актуална информация в българския уеб за любопитната ни, ангажирана аудитория. Покриваме как иновациите в технологичния свят всеки ден променят начина, по който общуваме, правим бизнес и създаваме култура като едно глобално общество. Давайки гръмък глас на талантливите ни автори, ние непрестанно информираме модерния дигитален човек за света.